Dr. Mella og Dr. Fluge svarer på kritikken som ble rettet mot deres Rituximabstudie

For noen dager siden skrev jeg at Dr. Mella og Dr. Fluge ble stilt noen kritiske spørsmål til sitt Rituximabstudie i PlosONE. Nå har de gitt følgende motsvar:

Les det HER (nederste kommentar)

Les det på norsk med Google Translater HER

 1. Sitat:
  Based on the current study, there is now a Norwegian national initiative to do a randomized, blinded, multicenter Phase III study to verify or reject the conclusions of the PLoS One study. In the planning of this national study, results of our exploratory phase II study with Rituximab induction and maintenance will be important for the scheduling of the drug administration.

  Dette er jo superspennende! Noen som vet noe mer? =)

 2. Dette er skikkelig bra greier! Endelig kan den vitenskapelige diskusjonen blant fagfolkene være basert på vitenskap og funn, fremfor sysing og sofisme. Veldig glad for at Fluge og Mella har fokusert på grundig metodikk – på tross av at folk er desperate etter å få tilgang på ny medisin – så det tåler nærmere ettersyn.

  Jeg bor 1 km fra Haukeland og det er vanskelig å vite at der inne finnes det noe som har 67% sjanse til å gjøre meg bedre/frisk, uten å få tilgang på det (selv om jeg forsøker) – men på den andre siden er jeg glad for at de bruker den tiden det trenger for å lage et solid vitenskapelig fundament for den kampen som er nødt til å komme – om resultatene kan reproduseres.

 3. Andrea er du fetteren til Tom?

 4. Andreas, selvfølgelig. :-)

 5. Tom-Asbjørn? Ja.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site