Hvem er Birgitte?

19.11.2010:

Birgitte har for de fleste vært kjent som Rutt eller MErutt her på internettet. Nå er det på tide å kvitte seg med nick og bruke det samme navnet jeg lyder i “real life”.

Jeg er fremdeles stort sett å finne hjemme sammen med sin mann og sine to barn. Men oftere og oftere er jeg også å se tuslende rundt på et kjøpesenter eller på små gåturer, og veldig ofte som sjåfør  i Mammataxi’en som har travle dager for tiden. Innimellom finner du meg også på en cafe sammen med noen venninner eller som tilskuer på en av mine barns fritidsinteresser. Så som du skjønner går det rett veg med meg :-) . Jeg følger fremdeles Prof. De Meirleirs behandling, det koster alle sparepengene og vel så det, men når det gir meg livet sakte men sikkert tilbake så det er verdt hver krone. Dere som har fulgt med meg her en stund vet at det går betraktelig bedre og at jeg sakte men sikkert beveger tilbake til livet. Jeg har ikke bare følelsen av å være bedre, men omfattende objektive biologiske prøver som viser dette.

Jeg har testet positivt på det HIV-liknende XMRV-retroviruset og vil starte behandling for dette i desember. Jeg håper at dette kan gi helsen et godt spark videre i riktig retning

Ellers er det blitt mindre tankespinn og mer fokus på internasjonal og nasjonal biomedisinsk forskning og ME-nyheter her på bloggen.

Takk til alle som henger med og som bidrar til at bloggen blir spennende og levende med gode kommentarer og innspill!!

—————————-

Våren 2009:

Rutt er for tiden stort sett å finne hjemme sammen med sin mann og 2 barn. Noen dager ligger jeg i sengen, noen dager sitter jeg med laptopen i go’ stolen på stua og innimellom finner du meg tuslende rundt i huset og da er jeg kjempe fornøyd! For noen år siden var jeg enten på jobb, fordypt i studier, på jentekvelder eller aller helst på trening. For tiden handler livet mitt om endring og tilpassing!

Våren 2009 la jeg i veg på “behandling av Kenny De Meirleir” reisen. Det ser ut til å bli en lang og humpete vei, men jeg har pakket snippsekken og er klar til å legge ut på ferden. Før jeg valgte denne retningen, saumfarte jeg nettet for informasjon. Jeg fant endel, men tror vel at det er plass og behov for litt til. Jeg vil forsøke å legge ut reisebrev fra alle store og små opp- og nedturer så de som vil kan ta med seg mine erfaringer i sin egen ME-hverdag eller ME-friske hverdag. Jeg vil forsøke  etter beste evne å være informativ, men er takknemlig for litt “drahjelp” ved at det belyses temaer i kommentarfeltet.

Hyggelig om du henger med!

Switch to our mobile site